>

spendera pengar


I'm trying keep my hands off, but you're begging me for more

Nämnde förra veckan att jag var med i tidningen. Här är några bilder.

I came to win, to survive, to prosper, to rise.

Oh man. Basket double header (både killarna och tjejerna) hemma idag. Jag tror faktiskt alla vann, är inte säker på killarnas jv men tjejerna jv & varsity och killarna varsity vann. Och även om planerna som jag och alex hade för kvällen vart ändrade är jag fortfarande världens lyckligaste. Jag väljer att inte dela med mig av varför jag är så glad för jag vet inte vilka som läser min blogg, men glad är jag. Imorgon ska vi åka till st paul och kolla på is skulpturer och shoppa lite. Det ska bli sjukt coolt och kameran följer såklart med! Nu ska jag sova, ska försöka hinna med ett inlägg innnan vi åker imorgon bitti. Godnatt!

Damn vilken bra dag.

underbart


Jag och al bestämde oss för att vara hemma igår så vi stängde av all kontakt med omvärlden. Ingen telefon eller facebook på hela dagen, väldigt skönt och det behövdes. Idag vart det skolan som vanligt, och grattis till min syster som tog körkort idag!!!!!! Är så glad för hennes skull! Jag tog även hepatit B spruta nr 4 idag och ska ta nästa i mars, hatar dom så jäkla mycket. Hur som helst den här dagen har varit den bästa på hur länge som helst. Jag kan inte sluta le!!! Godnatt

Mina upp och nedgångar måste verka lite mystiska, men de är så livet funkar haha. Förresten en rolig grej, någonsin hört talas om att rykten sprids snabbt på high school? Jo minsann det stämmer bra det, för när jag kom tillbaka till 7th hour efter sprutan trodde de flesta att jag hade tagit en spruta mot AIDS från the middle of nowhere? Lite komiskt.

så jävla trött, irriterad, och det mesta har en dubbelmoral.

första dagen på 2nd semester gick väl bra. Istället för spanish 2nd hour har jag tydligen digital art eftersom spanska gruppen är en whole year class. Känner inte en kotte men de ska väl funka, de verkar rätt kul men vi får se om jag droppar den eller inte. Ändrade även 7th hour till PE (idrott).

För övrigt så är jag riktigt jävla sur. Usch är så sjukt trött på allting som kretsar kring sport. Det är såklart jättekul att spela basket, I love it! Men all fokus här är på sport. Både från min värdfamiljs sida och skolans sida. Ibland har jag bara lust att skrika håll käften och säga åt dom att dom inte behöver vara så jävla seriösa, världen går inte under. Ursäkta mitt språk, men det är så påfrestande ibland. Jag kommer från sverige där vi gör lite som vi vill när vi känner för't. Här är det riktigt illa att missa en träning och spelar du inte en match är du en svikare, typ. Idag började jag gråta efter matchen för att allting har en sådan dubbelmoral och det är en massa annat runt omkring som är påfrestande och lite jobbigt bara. Killar, vänner, high school, värdfamiljen. Min coach sa till mig förra veckan att jag gjorde jättebra ifrån mig och att om alla utvecklades lika fort som mig skulle hela laget vara jättebra. Men sen när det väl kommer till matcherna får jag bara spela 1-3 minuter. Varför ska jag då träna 5 av 7 dagar om jag inte får spela? Och det är inte så att jag kan bli bättre om jag inte får en chans. Jag sa till min coach i pausen idag att jag gärna ville spela 2nd half (efter att ha spelat 2 min 1st half) och han svarade jaa, jo om allting går som det ska så ska du nog kunna spela. Låter han mig spela? Nej. Andi och jag spelar på samma position och hon grät ute på planen men sätter han in mig? Nej. Han säger istället bara: jo jag vet att hon gråter. Usch fy blä, är så jävla arg. Och killar är så efterblivna att jag vill spy. Imorgon går jag under jorden, vi hörs igen på torsdag eller fredag.

RSS 2.0