>

18 hours

Först: 18 TIMMAR KVAR TILLS JAG FÅR SE MIN ÄLSKADE FAMILJ IGEN!!!

Gud värmen idag alltså.. 26 grader varmt (känts som 35) och luften är super fuktig. Svårt att andas till och med för att det är så fuktigt. Och just nu svettas jag ihjäl i mitt rum eftersom alla fönster måste vara stängda pga att det är varmare ute än inne, min fläkt hjälper inte allt för mycket känner jag..

Idag har det städats, hängt med rob, lagat stuvade makaroner med köttbullar och sett the hangover part 2 med rob och johnny. Mys mys! Och nu satte precis åskan igång.. Alltså nu får det räcka. Vi hade en thunderstorm igår natt och då vaknade jag klockan fem livrädd, gick ner på nedervåningen och satt där brevid en av våra hundar tills klockan sex då det slutade. (För er som inte visste är jag rädd för åskan och nu även tornados). Det är väl det jag fruktar så fort jag hör åskan här, att det ska komma en tornado. Och speciellt när det blåser så mycket och åskar och blixtrar på samma gång. Usch.. även om chansen inte är stor. Nej usch det är hemskt ute nu, avslutar detta inlägg här för nu tänker ja springa in till min syster och sova.
Godnatt

bus/car race

Wihu, hittade årets första vilda sköldpadda. Vi satt i bilen (rob körde) och så såg jag den på sidan av motorvägen och började skrika "TUUURRTLEE, TUUURTLE!!". Så vi vände bilen och jag fick klappa, lycklig tjej. Efter mötet med the turtle åkte vi till milaca och åt pizza hut, sedan for vi till bus/car racet i ogilvie. På sista bilden ser ni våran buss (onamia). Idag blir det att umgås med rob igen, tänk att man aldrig tröttnar. Vi hörs sen, puss puss.

24 maj

så har ännu en dag passerat. Idag var jag i skolan till och med 5th hour sedan drog jag, rob och nate till tjejernas track meet i Mora. Alex tog sig till sections!! På vägen hem åkte jag, rob, johnny och jordan i samma bil och vi stannade i en park där dom sjöng på en scen, spelade basket och volleyboll. Det är så roligt det där att man bara kan gå och vara med och spela med random människor, sånt händer inte hemma på samma sätt.

Efter nån timma där bar det av hemmåt och nu ligger jag i sängen mätt och belåten efter alla mina sunflower seeds med BBQ smak, yummy! Imorgon har vi våran senior class trip. Vi ska åka ner till MOA (mall of america) gå på undervattensvärlden och shoppa lite. Sedan åker vi till wisconsin för att spela paintball. Man kunde välja mellan 100 eller 600 paintballs och jag valde 600, hej blåmärken!

Annars är det fullt upp nu, torsdag är sista skoldagen (skola fram till lunch sen picnick) sen sommarlov!!! Som jag längtar. Pratade med mr. barse idag och det visade sig att jag inte behövde göra det sista provet, mycket skönt. Bara 14 dagar kvar nu, så jag ska ta tillvara på varenda en.

Over and out!
mora är en stad som man kan känna igen sverige i väldigt mycket, inte bara namnet men svenska flaggan, vasaloppet och dalahästen. Lite coolt!

usher var bättre än bäst

Erin and I
Ashley and Alex
Alex and Amy
usher/akon/dev and the cataracs var så jävla bra. Åh vilken kväll! Och mina 4 värdsystrar är dom bästa ever! Love you!!

kan inte sluta lyssna och älska


RSS 2.0