>

you're the best guys

Mina tjejer är dom bästa. Hade en sista tjejkväll, det blev tårta och annat gott. JAG ÄLSKAR ER!! Nu återstår tre dagar kvar i sverige, det börjar närma sig.. Dock är jag inte alls nervös, känns onaturligt men det kommer. Nu ska jag hjälpa pojkvännen med sin hemtenta och försöka få lite sömn för imorgon klockan sju bär det av till huvudstaden och ambassaden. later!



oh my god

oh my.. jag sitter och pratar med alex och eftersom jag kommer fram till minnesota så sent så måste jag välja mina ämnen redan nu. Känner verkligen att min engelska kommer va på topp när jag börjar skolan. Nu har jag liksom en dag på mig att komma in i engelskan litegrann, hade jag åkt den 31 aug hade jag haft fyra dagar tillsammans med min familj innan skolan började och då hade jag säkert kommit in i engelskan ännu mer och sluppit vara nervös som jag är nu. My first day of high school will be.. i don't know embarrassing.

you think you're cooler than me

blev inge stockholm igår, istället blev det idag. Sitter och skriver på min nya dator nu, ihi. Några köp blev det och vi ska upp till huvudstaden jag och mamma på tisdag igen för ambassaden. Nu ska jag överraska pojkvännen med en sak, cya.

bilder på mina nya köp dyker nog upp här imorgon, håll utkik!

blurry

kul, nu är jag besviken.

update: kul. ombokad, avresedatum 3e sep. på ett sätt är det ju bra med tanke på att jag får fira min pojkvän 18 års dag, men på ett annat sätt när man har gått och räknat ner dagarna så blir man besviken. inte mycket och göra åt, 7 dagar kvar....

love awesome thanks boyfriend

äntligenn!!!  jag och mamma fick det att funka tack vare min kamera. Ansökan är gjord nu, hur skönt? för skönt. Kan inte förklara med ord hur skönt det känns. imorn bär det av till stockholm för några köp och förhoppningsvis ambassaden. Om vi inte hade fått det att funka hade dom troligtvis skjutit på mitt avresedatum vilket jag hade blivit riktigt pissed of över. Klockan är mycket, bloggen ser bajs ut och jag har ont i ryggen. Nu är det ett perfekt tillfälle att sova, godnatt.

fyra dagar kvar, whoop

RSS 2.0