>

I'm discovering the world


close enough

Tjena tjena! Julen var över lika fort som den kom. Men den var mysig, dock såg jag kalle anka på lasarettet vilket kanske inte gav den ultimata julkänslan men så kan det vara ibland. Igår måndags, var det mellandagsrea som gällde! Ojojoj vad trött jag var sen! Jag och Christoffer befann oss på stan klockan 10 på morgonen redo för att gå in i striden! Okej, jag kanske var mest taggad...

Vi gick på stan på förmiddagen och åkte ut till erikslund på eftermiddagen och där var det smockfullt med människor. Men när affärerna stängde var jag massor med grejer rikare och inte så farligt mycket fattigare. Glad! Åkte hem till Christoffer sen på kvällen, lagade pasta carbonara och kollade på den där mary sen blev det filmen kyss mig. Galet trött så vi sov till 12 imorse vilket vi förtjänade efter 8 timmars shoppande. Ikväll ska jag hem till Lollo. Vi ska bubbla och ha myskväll, det behövs! Kanske slänger in en bild någon gång på det fina jag köpte (och mina fina julklappar från christoffer, du är bäst.)
Pusss hejdå. :)

God Jul!

God Jul på er!! Inte för att julkänslan är på topp menmen. Gått på stan idag med christoffer och melvin och letat julklappar, helt klar nu. Väldigt skönt! Imorgon ska vi hälsa på morfar på lasarettet på dagen och sen blir det middag och mys hela kvällen som det brukar vara, dock utan morfar. Första gången jag firar jul i Sverige nu sen två år tillbaks. Känns som att det var ett bra tag sen faktiskt!

Just nu ligger jag och pluggar, faktiskt. Har jag något fel eller har jag något fel? Vem pluggar frivilligt halv ett på natten till julafton? Jag är ju inte normal iallafall, men det är ju inte något nytt. Allt man vill när man går i skolan är att komma bort, och när man väl är ledig pluggar man frivilligt?! WTF liksom. Aja cred till mig. Hejdååå och lycklig jul!

ute

Fina vi var på poco loco igårkväll!

Booooom

Ibland känns världen så ytlig. Eller människorna i den. Ibland känns det som att man måste vara precis som alla andra för att man ska bli omtyckt eller anses som "rolig". Sticker man ut eller gillar andra saker eller ser annorlunda ut då är man inte bra, då är man något annat. Kände bara för att skriva det.

Idag har jag vart i skolan en stund sen gick jag till sandras skola där jag blev sminkad och fixad i håret. Klockan sex var det dags för modevisning och det gick bra! Roligt var det också, det är inte varje dag man blir sminkad sådär coolt! Hon är bäst min söta vän! Åt på spicy med mor och far efter och sedan blev det ett gympass på kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt och avklara dagens träning sedan blir det att åka till skolan för att ha julavslutning. Efter det hem till Linnea och julfika/äta sen hem och göra allting klart för förfesten och sedan tagga inför en fet utgång!!



RSS 2.0