>

en erfarenhet rikare

Tjaaa! Sitter hemma hos min pojkvän efter en händelserik eftermiddag. Jag har nämligen vart i Stockholm på en provfilmskurs. Det var jätteintressant och kul och det var Joakim Nätterqvist som höll i kursen. Det var extra roligt att få kretik, tips och råd från någon som är en känd skådespelare, jag menar det är ju inte varje dag Arn ger en tips och råd haha! Nej men riktigt rolig eftermiddag! Vi får väl se vart hela det här leder.

Vissa av er kanske undrar varför jag har gått på en sån här kurs och då kan jag tala om för er att det är för att jag är medlem på statist.se där man kan söka till reklamfilmer, filmer osv. Så skickade jag en ansökan om att få gå den här kursen och  vi var 15 som blev utvalda av ca 250. Ganska roligt. Så nu kanske ni kan få läsa om framtida reklamfilmer osv här, vem vet! Stay tuned haha.

Joakim Nätterqvist! Bild tagen från Google.

Egypten!

jag och min min bejb Christoffer har bokat resa till Egypten! Åh vad jag längtar! 43 dagar kvar!!

 

 

 


det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Rakt på sak, jag behöver ett jobb och en symaskin. Dessutom behöver jag en barstol.. och en lägenhet skulle inte sitta helt fel. Men jag kan ju inte köpa någonting med min taskiga ekonomi.. Jobb är fan prio 1 nu. Klagar, men allt i denna värld består ju av pengar, förutom kärlek då.

Sökte jobb i fredags och hoppas på svar, snälla snälla låt det vara min tur nu att få ett samtal. Ska plugga lite nu har inte vart särsklit duktig på den fronten på senaste. Ciao!


Fashion-high-hells-shoes-favim.com-304020_large


the way to be..


singing that melody


nämen SHENA. Äntligen helg, inte för att jag borde klaga som bara vart i skolan 3 dagar utav 5 men ändå! Fixar mig, snart kommer Christoffer sen ska vi på party och då måste man ju vara fin. Fick fina skor idag. mi lajk. Köpte ett par på stan som jag kollat på huuur länge som helst och nu var de nedsatta till 300, fynd! Sen påvägen hem åkte jag och hämtade ut mitt paket som hade anlänt från have2have. Ni får se sen kanske.
Nej slutsnackat, nu ska jag dunka musik, välja kläder, sminka mig lite till, och tro mig det kan ta lång lång tid om man är mig. Trevlig helg!

RSS 2.0