>

once upon a time..

Hej hej! Här var det länge sedan något dök upp! Allting rullar på som vanligt, sjukt mycket plugg i skolan fast det är väl inget ovanligt. Men jag lyckas drömma mig bort ändå trots plugget. Nu är det ju bara 11 dagar kvar till Egypten!! Det är nog tanken om att snart få ligga vid havet i 28 graders värme som håller igång orken. Dock så har vädret här blivit härligt som helst.

Annars är jag fullt uppe i att söka jobb. Det är ju verkligen omöjligt att få ett känns det som.. Har iallafall fått jobb på Peace i sommar så funtar på att åka, men har inte bestämt mig än. Jaja onödigt babbel här, nu ska jag plugga järnet till matteprovet imorgon som jag hemskt gärna vill få G på. Hejdå!

åhhhh längtar

bilder tagna från fritidsresor

 

 


Make him famous!

Jag har bestämt mig för att hjälpa. Det är hemskt att sånt här kan hända.

show must go on

Tjolahopp! Lördag och ikväll står det utgång på schemat. Ska hem till Cassandra där hon och Tess är sen blir det pluto. Tidigare idag befann jag mig i örebro, hitta lite fint bla. tröjan på bilden. Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning. Att vara mig när man ska göra i ordning sig tar lång tid. Puss!

Kyss mig!

Tjena! Idag har jag bara pluggat hittills. Har samhäll och spanskaprov om en vecka så det är bara att ligga i med pluggandet nu. Vid fyra tar jag dock en break och åker och spelar badminton med Christoffer. Spelade med mamma i onsdags och har värsta träningsvärken. Men det är så skönt att röra på sig, dessutom är det roligaste som finns att variera sin träning. Jag får panik av att träna på samma sätt hela tiden!

För övrigt älskar jag vädret, riktigt vårväder! Har sprungit runt i en tunn manchesterjacka de två senaste dagarna och njutit! Och idag är det exakt en månad kvar tills vi drar till värmen!!! längtar satan. Puss på er



bild från en hemmafest för några veckor sedan.

when your life feel somewhat like this. broken.


RSS 2.0