>

prickigkorv

Hello guys!
Träningen idag gick faktiskt bra! I början kände jag bara att det var helt fel, kändes som när en ishockey spelare sätter sig på häst ungefär, does that make sense? Iallfall när jag väl var inne i spelet var det faktiskt kul och det gick bra! Så himla skönt att bara komma bort från alla tankar och fokusera.

Nu ska jag sätta mig och plugga, imorgon har jag två test och jag måste va pigg för jag ska hålla igång tills 9 imorn kväll, eftersom vi har hemma match. Later dudes

Förresten, vet ni! Vi fick våra betyg som vi ligger till just nu i ekonomi för att ta hem och mina "föräldrar" måste skriva under att dom har sett det. Vet ni vad jag har? B, känns otroligt bra! Och såhär ser mina armar ut idag efter volleyn:


pratice

Hello! Skolan som vanligt och idag tog vi senior bilden med alla seniors. Vi åkte bussen ut till en bilskrot haha låter inte speciellt fint, men tror bilden blir rätt cool! Och vi hade match på kvällen, vi vann. Nu har jag läxor att göra och imorn ska jag vara med och träna med volleyboll teamet :)
godnatt och kramar på er där hemma


i was thinking about us

dagarna rullar på, igår tog vi mina senior bilder. Idag är det sista helgdagen och ikväll är det hemma match i volleyboll. Idag känner jag mig inte på topp, och längtar hem.. vissa dagar är bättre än andra, så är det.

9 månader med världens bästa pojkvän.

bonfire 9-26-10

har huvudvärk.. inte bra.
Vi vann fotbollsmatchen i fredags! Igår var hur roligt som helst! Alla utbytesstudenter kom hit, vi åkte till ett museeum som var astråkigt haha sen åkte vi tillbaka hit igen och hade en bonfire. Igår var verkligen ett bevis på hur roliga koreaner är, jag har inte skrattat så mycket på veckor! Jag lärde känna en thai, en korean, 2 tyskar och en svensk. Det är verkligen roligt att få veta om andras kulturer!

På kvällen kom kiera och mia och vi + alex och maxi fixade naglarna och hade filmkväll. Idag ska vi ta foton och jag måste göra mina läxor! Ha det bra!




man skulle markera igår på museet vart ifrån man var







internet är riktigt segt, så de här får bli alla bilder!

3 veckor i staterna

Hello guys!
Ja den här dagen har varit bra, och nu har jag om 15 minuter varit i staterna i tre veckor. Jag måste få berätta lite som hänt de senaste två dagarna. 7th hour när jag har hälsa har vi en som heter krista som kommer till vår skola och pratar om TADA = teen against dating abuse. Vi pratar alltså om hur ett sunt förhållande ska vara och vilka olika missbruk det finns som man inte tänker på i vanliga fall, så himla intressant! Jag vet vad jag ska bli när jag blir stor!

Sen har jag även haft test i world history och senior economi. På world history gick det rätt okej och jag ligger på C+, vilket jag är nöjd över efter tre veckor i skolan. I Economis fick jag 30/38 på testet, och 10/10 på en grej vi lämnade in det känns mycket bra!


Tillbaka till idag. Skolan gick bra och efter skolan åkte vi skolbussen till rush city för volleyboll match. Vi förlorade dock. Påvägen hem blev det ett stopp på en mack för chai latte och två frukt burkar och det blev att säga hej till maxie den andra utbytesstudenten som hade anlänt när vi kom hem. Min familj är välkomstfamilj åt henne och hon ska va här när hennes värdmamma åker bort osv. Just nu kommer hon bo här tills på söndag.


Imorn är det homegame och på lördag kommer alla utbytesstudenter hit som har samma kontaktperson som jag. Vi ska åka till ett museum och sen ha en bonfire här, på kvällen kör vi en sleepover här också. Men nu måste jag plugga så vi hörs! kramar


RSS 2.0