>

Dear math, I'm not a therapist. Solve your own problems.

Hejsan hoppsan! Skolan som vanligt, och sista lektionen var inställd då blev lina glad. Åkte hem och tog ut dom tre stora hundarna, ibland kan det vara komplicerat att gå med 3 hundar. Just nu myser jag med lilla Doris och ska snart börja plugga inför matteprovet som är imorgon. Det är vad resten av dagen kommer bestå av.
sötisen har ett blått öga och ett brunt

Doris

hello. Idag har jag haft en lektion, blivit med hund och jobbat. Just nu bor det 4 extra små krabater här vilket betyder att vi har fem hundar att ta hand om. Ojoj vad det är livat! Det är två valpar och två äldre hundar. Det är vår hunds (som vi haft i ett och ett halvt år) småsyskon, ett äldre syskon och mamma. Hajjar ni? Ena valpen är nu min. Resten är vi bara hundvakt åt i 2 veckor. Hon är sötast, min lilla doris.

Nu måste jag börja plugga, har spanskaläxa som ska redovisas imorgon. Blä på det. Så hejdå kram på er alla fina.
Mamman Happy och valparna Rasmus & Doris
Doris (den vita) och Rasmus
Rasmus och Happy
Doris, min lilla vovve.
Doris

it girl

Tjena! Gårkvällen tillbringades med fia på pitcher's, planerna efter det blev ändrade. Slutade med att jag somnade hos min fina vän rasmus. Idag ska jag plugga, fan vad trött jag är på det! Ska bli riktigt skönt med höstlov nu. Ska dra mig mot christoffer nu, vem har sagt att man måste sitta hemma ensam och plugga? Ikväll blir en lugn kväll, ska ju befinna mig i vgf-hallen klockan 10 imorgon bitti. Kram kram
såhär ser jag ut idag, tänkte att det undrar ni ju! eller?

The world stands outside my door

Idag har jag köpt två nya älsklingar, och imorgon ska jag köpa 2 till. En jacka och en väska rikare idag och två par skor rikare imorgon. Nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket, käka och hoppa i säng. Klockan är sju liksom... god. Aja, får bli ett roligare inlägg imorgon. Kram

someone once told me that...

Tja. Hade verkligen för mig att jag skulle till tandläkaren imorse, var i tid för första gången på länge och när jag precis ska ta stegen ut i trapphuset säger något i mitt omedvetna åt mig att kolla lappen som jag fått av tandläkaren. Vilken tur att jag gjorde det, för där stod det den 18 oktober och det var igår. Jaja, sånt händer.

Skolan flöt på och efteråt blev jag hämtad av en saknad vän. Vi åkte hem till honom och kollade tv och pratade om allt möjligt, sedan åkte jag hem till christoffer innan det var dags att åka hem till my own casa. Är skapligt trött nu, känns som om jag varit väldigt aktiv idag. Imorgon blir det helt klart lugnare! Film... haha gud, det låter som om jag älskar att vara själv och bara lata mig. Men så är det faktiskt inte egentligen, bara just nu. Har med min trötthet att göra. Ska gå i ide en stund. Nej, måste tillägna mina sista minutrar innan jag ska sova åt några andra saker än att skriva här. Så kram kram.


RSS 2.0