>

In new york

nä bilder har det ju inte blivit än.. Och internetet här är på tok för segt för att jag ens ska ge det ett försök. Sitter just nu i New jersey på hotellet. Samma hotell jag bodde på när jag startade mitt utbytesår. Det tar verkligen fram massa olika känslor. Känns som det var igår jag landade här med alla andra blivande utbytisar, men det var nästan 10 månader sedan. Åh vad jag önskar att jag kunde göra om det!!

Kan verkligen tala om att jag kände tidsskillnaden när vi flög till NY även om det bara är 3 timmar. Var död hela gårdagen.. Känns bra att jag känner av jet lagen redan när det är 3 timmars tidsskillnad. Jag kommer ju typ gå i ide när jag kommer hem till sverige igen, haha. Vi får se om det var en så smart idé att åka på peace and love tre dagar efter att man kommit hem från Usa, jag tror inte det. Nu rullar tiden iväg igen, imorgon ska jag upp med tuppen och in till NY igen. Idag gjorde vi Empire state building, time square, central park och ground zero. Imorgon kör vi nog på soho, china town och little italy. Nu ska jag sova, känner att ögonen blir tyngre för varje sekund. Godnatt världen!

because when night comes I'll be gone

Hejsan hoppsan.
Senaste veckorna har vart fullspäckade. Har bland annat shoppat, åkt bil, vart och kollat på muir woods, solat, osv. Dock är inte kalifornien lika varmt som jag förställt mig.. tyvärr. Hade ingen aning om att SF var så kallt.. måste ju för sjuttsiken ha jacka på mig vissa dagar! Inte okej. Menmen. Nu är det två dagar kvar i cali sen drar vi mot varma NY! Stannar där i 4 dagar och sedan beger jag mig hem mot sverige igen, efter nästan 10 månader utomlands.

Känns så konstigt att jag kommer vara hemma i mitt rum om en vecka. Längtar men längtar inte. Då är liksom året slut, på riktigt. Konstig känsla det där. Men det ska bli så himla kul att få se mina fina vänner igen, verkligen längtar efter att få krama om dom! Vilken känsla. Nu rullar klockan iväg och bilder tar så himla lång tid med detta taskiga internet, så kör på en bildbomb imorn istället! KramKram


the golden gate park!

Kom tillbaka till san francisco i söndags. Idag ska vi utforska the golden gate park! Ni ska få en uppdatering ikväll about the past week, så vi hörs då! Puss :)

California

Okej, så jag är i lite utav en blogg torka. Det händer så mycket annat kul att den glöms bort. Just nu sitter jag på vårat hotell nere i L.A. Japp jag har förflyttat mig hela vägen från Onamia, MN till L.A. CA. Igår var vi på disneyland och idag kör vi på Universal studios!  Imorgon åker vi hem tillbaka till San Francisco där min syster bor ( hon är även med oss här nere). Vill försöka se Newport (OC) det ligger ganska nära och det skulle vara sjukt coolt att se. Vi hörs sen nu ska vi börja röra på oss :) Kramkram

...blablu

fyfan vilken hemsk dag. Sista dagen här.. har gråtit hela morgonen, igårkväll,  jag är så trött på att gråta. Trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Den har alltid vart så långt borta liksom. Jag är redan klar med mitt år som utbytesstudent?!?! Önskar jag kunde börja om på ruta ett igen, göra allting igen en gång till. Jag är riktigt dålig på att "gå vidare" och lämna saker efter mig. Har en känsla av att det här kommer ta på mig hårt.. Men hur gör man då? Hur lämnar man ett helt nytt liv bara sådär? Hur lämnar man sin syster bara sådär? Och hur går man tillbaka till allting "hemma" när man inte är samma person längre? Fan, jobbigt så in i tusan.

Ursäkta mitt depp inlägg... men jag funkar inte just nu. Ska nu packa klart, duscha, åka till stugan en liten stund sedan åker jag och äter lunch med robs familj och sedan är det hans grad party ikväll. Vi hörs sen

RSS 2.0