>

Who's that chick?

Man märker vilka som finns där på riktigt.
Dom har rätt om dig, du är förändrad.

kungarna av tylösand

Idag är det mycket bättre, men är fortfarande sjuk. Tror inte det blir någon skola imorgon, skulle inte vara helt fel att vara hemma faktiskt. Förresten så kollade jag på schemat för hela året och det är bara 100 skoldagar kvar, är inte det sjukt?! Nu ska jag fortsätta kolla på kungarna av tylösand som jag började kolla på idag. Förstår inte varför alla hatar Rang, han är ju för go!

magsjukan

det blev helt ändrade planer idag.. Vaknade upp imorse 7:30 av att det gör jätteont i min mage. Efter två timmar spyr jag och då var det bara att välkomna magsjukan.. Låg i sängen i över 16 timmar innan jag kände att jag kunde röra på mig för att gå ner att ta ett bad. När jag var redo igen att gå upp spydde jag.. Jag blir jättesvag när jag är sjuk och orkar inte stå upp.. Så idag har jag levt på lite 7up och vatten. Jag hatar när man är sjuk och har ont i hela kroppen, det är en av de värsta sakerna jag vet.. Så det blir dålig uppdatering här nu tills jag är frisk för jag är helt orkeslös. Godnatt

TAKE ME THERE

nja jag måste nog säga att black friday var en liten besvikelse. Det kanske var för att vi åkte in så sent också, vad vet jag. Det var inte lika mycket folk som jag hade föreställt mig, men det var helt klart mer än det brukar vara. Jag fick med mig ett par brallor, basketshorts, sportbh, telefonkort och lite hushålls grejer. Då menar jag shampoo och allt annat ointressant. Några bilder blev det inte, och jag känner inte att mina köp är så intressanta att de behöver vara med på kort.

Tänkte berätta om förra veckan när jag var så busy. Jag hade basket träning varje dag vilket var jättekul och tillbringade 2 dagar efteråt i skolan gym. Vi hade code red drill igen i skolan, när man släcker ner hela klassrummet, låser dörrarna och sitter tyst som en mus. En övning ifall att någon skulle komma och skjuta på oss eller slänga en bomb på skolan. Vi hade även droghundar som sprang runt i korridorerna medans vi hade den övningen och jag tror det var en som åkte fast för att ha gömt knark i sin hatt, smart där hörru!


På torsdagen var det dinner theatre, skolans musikal var igång och jag serverade mat till publiken mycket roligt! På fredagen satt jag där själv i publiken och musikalen var riktigt bra! Dom var jätteduktiga, jag vet att jag aldrig skulle klarat av det. Och den veckan fick jag även reda på att Linkin Park spelar här i Januari!! Grymt ju! Men det var ju inte lika grymt längre när jag fick reda på att vi har basketmatch den dagen... Så vi får se hur det blir med det.


Imorgon ska vi upp och gå till kyrkan, syrran måste läsa ur bibeln och jag är så glad att jag slipper. Det är mysigt på något sätt att se snön utanför och sitta i kyrkan en morgon och lyssna på när kören sjunger vackert. Det är sån gemenskap. Men när de pratar om att de är tacksamma för att gud har hjälpt hit och dit och att vi ska vara så glada för att gud gett oss våra liv känns det löjligt. Jag tror ju inte på gud så det känns väldigt fel och konstigt. Men förövrigt är det ganska mysigt att åka till kyrkan en söndagsmorgon. Efter kyrkan ska vi ut och handla julgran och ingredienser så vi kan baka lussebullar och pepparkakor som det tydligen inte äter här. Och ja här är köper man julgran och pyntar den redan i november haha! Jag är van att köpa den två eller tre dagar innan julafton, men inte i år, nu är det andra bullar som gäller. Funderar ju på om granens barr inte har hunnit barrat av på julafton, men det återstår att se! Nu ska jag kolla på lite tv och sen sova, Godnatt! Bjuder på några bilder från våran julbelysning också och önskar mig själv och min pojkvän grattis på våran 11 månaders dag!


black friday

Ni läste rätt, det är black friday om bara några timmar. Gissa om jag är taggad?! jag älskar shopping och det här kommer garanterat bli en upplevelse i sig. För er som inte har någon aning om vad black friday är så ska jag tala om det för er. Black friday är öppningsdagen av jul shoppingen och den börjar dagen efter thanksgiving varje år här. Affärerna öppnar runt 3 på morgonen och det är galet mycket rea överallt! Folk är som galna, bokstavligen. Kollade på nyheterna nyss och det är folk som campar utanför affärerna och har gjort sen 9 imorse (15 timmar sen) för att komma in först! Hur galet?? Och det ska bli så kallt som - 14 grader inatt. Dock så kommer inte vi åka in förns 9 imorgonbitti men det ska bli så jäkla kul att få se hur fullt med människor det kommer vara, kameran följer givetvis med! Nu måste jag sova så jag är redo att kriga imorgonbitti, godnatt!

RSS 2.0