>

hot tottie

snabb updatering om helgen:
fredags: volleyboll borta match i nevis, förlorade.

lördags: jag, brittany, kiera, kierra och alex åkte till ett haunted house och ett haunted maize field. Det var mycket roligt. Efter det åkte vi till Brainerd och gick på paranormal activity 2. Vi var busiga. Åldersgräns för att se skräckfilmer är 17 och bara jag och kierra är 17 så vi köpte väl biljetter till en annan film och smög oss in på paranormal ändå. busigt. Efter åkte vi hem till kiera och sov.


idag: vaknade upp av att jag frös ihjäl klockan 9, klockan kvart i elva skjutase kieras syster hem mig och alex. Idag ska det färgas hår (alex hår), målas naglar, lockas hår och tagga inför ikväll! Party hos Heather och jag är på topp!




lite allt möjligt

Hej på er, nu är klockan efter sju på morgonen i sverige och efter tolv på natten här i USA. Idag gick skolan både bra och dåligt. Det gick upp och ner, som dalar och toppar. Jag saknade vännerna hemma i sverige, jag hade kul med de nya vännerna. Vissa dagar är så. Vi hade hemma match i volleyboll idag mot Ogilvie, vann med 3-0 set. Så eftersom vi vann idag har vi borta match imorgon. Det ligger nordväst ca 2 timmar 15 minuter bort så vi får sluta tre istället för fyra.
När min mamma kom och hämtade mig efter skolan i tisdags eller om det var igår, kommer inte ihåg. Iallafall så hade hon en lotion i bilen som jag lånade lite av och den luktade så himla gott! Den påminnde verkligen om julen, jag längtar så mycket!! Jag har julkänsla i hela kroppen. Det ska bli så spännande att få fira jul med min nya familj, min nya syster och hela deras släkt. Dom är ca 30 personer på juldagen.. holy. Hemma i sverige är det jag, mamma, morfar, pappa och brorsan. Så det kommer bli annorlunda, men samtidigt väldigt bra tror jag! Längtar efter en riktig jul när man bakar, pyntar julgranen, leker ute i snön och gör snöfigurer, gör knäck och bara äter en massa julmat och har en massa ljus tända.


Det finns så mycket att se fram emot här. Just nu till exempel är det halloween festen på söndag hos Heather, thanksgiving, julen, snowdays och skid/snowboard trippen vi ska göra som jag ser mest fram emot. Men hur som helst tänkte jag bara slänga in ett inlägg. Hoppas ni har det bra där hemma, saknar er och tack till er som följer min resa!! KRAMAR :)

ps. skickar en tanke till dig morfar och hoppas du hållt dig borta från alla sjukdomar! Jag saknar dig och hoppas du har det bra såhär i vinterkylan. KRAMAR

ps 2. jag och min underbara pojkvän där hemma i sverige hade 10 månader i onsdags. Jag saknar dig massvis Lucas men jag vet att om vi vill kan vi klara det här, och det ska vi. Det har redan gått 2 månader om fem dagar, tiden flyger förbi! Saknar dig varje dag! TUSEN KRAMAR OCH PUSSAR



peace and love

This makes me feel alive. Can't wait

filosofisk,

sitter och funderar över livet.. jag är filosofisk, rätt ofta. Jag kommer ofta på mig själv funderandes över världen, livet, saker. Ibland funderar jag över världens minsta sak, som andra kanske bara skulle strunta i men på något sätt så hakar sig min hjärna upp på det. Varför är vi människor skapade så att vi funderar över allt, hela tiden. Vi njuter nästan aldrig av det vi har för tillfället, vi funderar alltid över vad morgondagen, nästa vecka nästa sommar har att bjuda på. Det är väl bra samtidigt antar jag, att man är medveten men samtidigt..konstigt. Ibland funderar jag över om det bara är jag eller om resten av världen är lika filosofisk som jag är?

Och har ni tänkt på en sak hur mycket människorna i ens omgivning påverkar en? Varje människa har så stort inflytande på en, och de har betydelse för hur man mår.. en liten funderare bara. Jag tror inte att jag har uppskattat och förstått hur vackert och viktigt det är med människor som älskar en är förns jag åkte hit.

Jag avslutar med min tankar. Att sakna är skönt, jobbigt, känsligt, underbart och betydelsefullt. Att leva är fantastiskt. Och att veta att man älskar någon och är älskad tillbaka är kraftfullt och vackert.

snow?

precis haft test i ekonomi, det gick bra forhoppningsvis.. Och imorse nar jag skulle ga ner och ata frukost, vad ser jag? sno, overallt.. Lite mysigt men jag vill inte, inte an.

nu ringer klockan om 4 minuter, det ar sa mesigt att man maste vanta aven om man ar klar 20 minuter innan lektionen ska sluta. Tjenixen

RSS 2.0