>

summer

det är peace om fyra dagar!! Underbart. Idag ska jag utöka brännan lite, ta en sväng på stan med mamma och packa inför måndag. Imorgon åker jag och älskling iväg till hans farbrors stuga i sthlm för att fira midsommar där. Hur skönt att komma här ifrån? För skönt.

blabla solen skiner, nu ska jag äta upp min banan och ta ut hundis. kram

back up

idag skiner äntligen solen igen efter en helg med regnskurar. Ska träffa sandra idag, och kanske köra en sleep over. Men jag ska börja med frukost och sen får vi se vad som händer. Bilder från christoffers 18 års fest finns på face, orkar inte lägga upp dom här


guys you're the best

underbar kväll med mina tjejer. Grillat, poolbad, jacuzzibad och massvis med prat, alltså en helt perfekt kväll! Nu ska jag dyka ner i sängen, godnatt.


yesterday

igår kväll när jag träffade christoffer och melvin, haha.
har försökt i en halvtimme tror ja att rotera klippet, men det går inte..

"Wait a minute ... your breath smells like Marissa! You are so drunk!"

mitt oc beroende har blivit större.. jag drömmer om programmet att jag är vän med skådespelarna, jag måste se MINST ett avsnitt varje dag. Jag låg och bölade fyra avsnitt in på säsong fyra eftersom marissa dog, kändes som en del av mig försvann nästan. kanske inte helt men anyways. jag är kär i serien.

nog om mitt oc talk. Har precis duschat och ska börja göra mig i ordning, idag blir det en runda på stan med anna och sandra. Måste köpa present till födelsedagsbarnet christoffer. Senare blir det tjejkväll hos louise, poolbad om jag är sugen, mat och massa prat.

RSS 2.0