>

onödig fakta i min hjärna

..ibland funderar jag på om lärare är allmänt sega med flit eller om de faktiskt är så att de inte tänker på vad de säger och bestämmer. Här har jag ägnat min söndags och måndagseftermiddag åt att plugga svenska - satsdelar. Och så får jag ett sms nu 22:57 dagen innan provet, där det står att nej vi har samhäll imorgonbitti istället för svenska för min svenska lärare ska nämligen åka till Tyskland.

Jag har vetat om att han ska åka till Tyskland men jag pratade med honom i torsdags och vi bestämde att jag skulle göra provet imorgon, tisdag. Då antog jag också att han skulle vara där när vi har lektionstid så jag kan göra mitt förbaskade prov. Men nej, såklart inte. åhå sånt här gör mig arg.

hold me when i'm here

det borde vara olagligt att sitta inomhus och plugga när solen skiner för fullt ute.
hur som helst nu är det inte många saker som återstår i skolan. Imorgon ska jag ta några timmars vilopaus och låta hjärnan släppa allt vad som gäller matte, svenska och blablablaa. imorgon ska jag gå på massage och sen lägga mig i gräset och låta solen steka mig



you're on the road but you've got no destination

jag vill bara bort. bort från den här staden, från alla otroligt jobbiga människor.
bara ligga på en strand skjuta tårna under sanden och blicka upp mot himlen och sjärnorna.
bara va. ingen tid, inget schema, ingenting.
bara leva

if love can kill i'll die for you

lite nytt från helgen
vristlänk kors från marknad 49 :-
ring i brons från marknad 129 :-
svart transparent skjorta h&m 199 :-

smartass

Igår: gick ner på stan efter skolan med chayma och julia. Hittar en svart transparent skjorta på h&m den sista och just i min storlek. Går till kassan och ber att få hänga undan den tills idag.

Idag: vaknar vid två har totalt glömt bort att jag hängt undan en skjorta, sätter på in the land of women och tio i fyra kommer jag på att just ja, skjortan på h&m. Går in på citygalleriornas hemsida. Ser att stan stänger om tio minuter, dvs fyra...fuck

RSS 2.0