>

hundvakt

Hallojsan! Lång skoldag och efteråt stannade jag kvar och pluggade matte en stund på extrahjälpen med Lova. Just nu är jag hundvakt åt den här söta bebisen! Är han inte fööör gullig? Sån mysig liten sak. Blir lite plugg och sådär ikväll sen. Vi hörs, puss och kram!

You ain't close enough

Tja! Sitter och skriver min uppsats, fortfarande. Nu låter det som att jag har suttit här hela dagen, men riktigt så är det ju inte. Spekulerar över livet. Måste få tag på ett jobb snart, det är så mycket som ska göras men som jag inte prioriterar i första hand. Fy på mig. Nu är det I am legend på tv också, det vill man ju kika lite på. Får hoppa mellan uppsatsen och filmen. Skriver mer någon annan tidpunkt någon annan dag, tjarråå



ännu en helg

tja!
Det blev trots allt utgång i fredags eftersom min rygg slutade göra ont framåt kvällen. Mycket trevlig kväll! Dock var det för mycket folk, dessutom blev min plånbok stulen när jag stod i baren och skulle beställa. Så två feta minus där! Och nu efter att man har varit ute några gånger i västerås märker man hur tråkigt det är här jämfört mot andra ställen..

Till något annat. Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten och skriver på min uppsats om Upphovsrättslagen och Creative Commons. Det går väl okej skulle jag säga. Lite svårt att hitta det man vill åt för uppsatsen.


Ett annat projekt som jag ska jobba på idag är min nya garderob. Mamma och pappa är på g hem från stockholm just nu där dom har varit och köpt en ny garderob åt mig. Det är ju så att jag äger rätt mycket kläder.. Nu måste jag tyvärr återgå till skrivandet av min uppsats. Kram kram


Vad är ett ryggskott? Så behandlas ryggskott!

ja som ni kanske förstått av rubriken har jag drabbats av ryggskott.. Helvete vad ont det gör. Har hänt förr men den här gången slår alla gånger. Gick och solade igår och när jag skulle resa mig upp sa ryggen ifrån. Sen dess har jag legat i sängen. Kunde inte gå till skolan idag eftersom jag fortfarande har jätte ont. Varför nu lagom till helgen?

Sitter och kollar runt på sidor om hur man kan förbättra tillståndet.. tydligen ska man hålla kroppen i rörelse men det är ju inte så jävla lätt när det gör så ont. Jaja, får bita ihop helt enkelt. Vi får väl se om man ens kan gå ut ikväll, så himla typiskt att det ska komma just nu! Vi hörs senare kram kram
bild från google

en egen bubbla

mitt mål går åt helete. Har fått världens förkylning, legat i sängen lördag-måndag typ. Bestämde mig för att gå till skolan igår eftersom vi hade så många lektioner jag inte ville missa + klassfoto. Idag slutade vi 11.20 eftersom lärarna hade halv studiedag. Gick lite på stan med michelle innan jag drog till fias salong och hon färgade mina ögonfransar och övade håruppsättning. Det vart mycket fint! Och äntligen är förkylningen på bättringsvägen. Hoppas den är så bra att jag kan köra på en utgång på fredag!

Imorgon väntar psykologi läxförhör, svenska skrivning och etik och livsfrågor läxförhör. Så med det säger jag godnatt, kram!

och såhär kan det se ut...






RSS 2.0