>

goodbye 2010 thanks for the memories.

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta mitt 2010. Det var nog både bra och dåligt. Jag förlorade vänner, lärde känna nya vänner, hade en pojkvän, flyttade till ett nytt land och en massa annat. Men jag har aldrig haft ett år som jag kunnat sagt det där året, det var bäst! Så nu tänkte jag göra 2011 till det året, världens bästa år helt enkelt! Just nu är klockan tio i tolv hemma i sverige och om 10 minuter firar alla det nya året med de som de älskar. Själv känns det väldigt jobbigt att inte ha mina vänner här. Jag har ju mina amerikanska vänner men det är inte samma sak, jag hade mycket hellre vart hemma i iskalla sverige just nu! Men det är bara att le och hoppas på det bästa, är det något jag har lärt mig på senaste tiden så är det att blicka framåt och tänka positivt.

Gott nytt år!!

vikt överraskning

klockan är ett på natten och jag kan inte sova.. kan bero på min nap som jag tog mellan halv tre och sex. Har suttit och tittat igenom lite av mina bilder på facebook. Gud vad jag har lagt på mig!! Nu snackar vi inte om ett - tre kilo, jag måste helt seriöst ha gått upp minst åtta kilo. Vågar inte väga mig, så illa är det. Usch, jag brukar egentligen inte bry mig så mycket men nu är det riktigt illa.. Jag måste göra nånting åt det här. Det syns överallt på min kropp att den har lagt på sig för mycket fett. Usch jag får ångest av att ens se det. Helst av allt skulle jag bara vilja springa tills jag inte kan andas och ta en 30 minutare i gymmet imorgon efter basketen men så var jag ju tvungen att få en förkylning så halsen gör svinont. Och jag vågar inte riskera att över träna när jag är förkyld, så hård träningen får helt enkelt vänta.. skit också. Ska försöka börja med något hälsosam diet eller vad man ska kalla det också.

Om det är något jag ska klara av så är det att gå ner i vikt tills det är dags att åka tillbaka till sverige igen till och med gå ner något extra kilo. Jag vägrar må såhär mer nu! Dumma mat.

all of the lights

Lite bilder från dagen. Åkte till Maple grove med min värdmamma (förort till minneapolis) till affären Nordstrom och kollade på rean. Hittade skorna som jag skrev om tidigare men det blev inget köp. Köpte dock lite smink, hårfärg och minuter till min mobil. Så äntligen är utväxten borta, vips. Förövrigt sov jag hos Kari från måndag - tisdag, tisdag kväll åkte vi till st cloud och gick på night storm. ( typ som disco för 15-19 åringar ) vi dansade satan. Den här kvällen spenderades med Jenn, vi åkte till DQ och åt glass, målade naglar och kollade på to save a life. Den filmen rekommenderas starkt! Imorgon har jag basket 8-10 sen ska jag göra något med rachel. Vi hörssss nu ska jag sova

steve madden

jag köpte nästan ett par höga klackar från steve madden.. nu är jag depp för dom var vackra och var tvugna att vara förstörda på sidorna. FAN. dom kostade liksom ca 180 istället för 630.. buhu.

moments

Tredje dagen med julfirande och jag är helt slut! Måste säga att jag har haft en riktigt riktigt fin och bra jul. Jag har inte längtat hem över huvudtaget och jag är obeskrivligt glad! Jag har fått massvis med fina julklappar både igår och idag, och nu väntar en hel vecka med massa roligheter! Orkar inte skriva mer nu, ska uppdatera er lite mer med bilder och så imorgon men sen låter jag bloggen vila ett tag. Om det blir några dagar, en vecka, en månad får vi se. Kanske uppdaterar er då och då. Men jag har helt enkelt för mycket roligt som pågår just nu! Puss

RSS 2.0