>

it could've been different


don't leave footprints in the snow..

Tjena hallå! Jag är dålig på att uppdatera här, men vafan.. jag orkar inte skriva onödiga saker som ingen ändå bryr sig om. Det blir nog bättre till våren :) ska lägga upp lite bilder från gävle förra helgen någon dag också tänkte jag. Imorgon ska jag och Frida på dans! Ska bli skitkul att komma igång igen!! Ragga/dancehall som jag gick i förut. Efter dansen lutar det åt Harrys med mor min, tjejkväll ni vet. Jaja hejdå nu ska jag plugga en ministund sen sova. :)

weheartit

Jag vill ha pengar. sån jävla längtan efter pengar att bara kunna spendera på kläder. STOR kärlek till plaggen på bilderna och Miley cyrus outfit. Så galet snygg där, avis avis. Förutom pengar vill jag ha långt hår och en perfekt kropp, men kroppen är på g! Håret lär ta längre tid...

Gud vad jag klagar, men har vart sjukt depp idag. Men de är ju årets deppigaste dag enligt en artikel i aftonbladet så kanske är ok att man gnäller?! Imorgon är en rolig dag minus två saker. + för att AA kommer på etiken och pratar, + för att jag ska träffa min fina sandra och + för att det är en dag närmare helgen. - för att jag ska till tandläkaren och laga hål, - för att jag har redovisning i spanska efter när min mun kommer vara bedövad och sista - för att jag inte får träffa min dinosaurieunge.


vart visst ett minus till, whatever puss hejdå så länge


härligt

Vilken härlig dag, 2 lektioner sen slutade jag! Sitter nu här nyduschad och fräsch efter att ha gymmat och ska plugga lite innan jag går hem till Christoffer. Det är så skönt när skolan inte tar upp hela ens fritid och man kan hinna med andra saker! Nä ska väl sätta igång med pluggandet nu, hejdå!

dryg pil

har kommit på hur drygad jag blir av att pilen på datorn som man styr med är sne.. varför är den inte rak??? drygt.

RSS 2.0