>

bildbomb - NY


100 dagar kvar till graduation

Hej!
Nu är det alltså bara 100 dagar kvar till graduation, som vanligt så går tiden sjukt fort, så ni där hemma kan räkna med att jag är tillbaks om mindre än 125 dagar! Något jag faktiskt kan säga att jag längtar efter är min familj och deras regler. Och efter mammas kramar, haha. Hur som helst tänkte bara berätta för er att jag lever. Den här helgen har spenderats med en massa vänner, galet roligt. Fick reda på i fredags att vi ska åka till gränsen av wisconsin och åka skidor/snowboard den 12 mars, lite roligt sådär. Den här veckan är även den sista veckan av basket.. väldigt tråkigt måste jag tillägga. Jag tycker verkligen om basket nu så det kommer kännas tomt, men jag ska göra så jäkla bra ifrån mig nu de här tre sista matcherna. Sedan är det bara att tagga om till friidrotts säsongen som börjar om 3 veckor.

en stor KRAM till alla er där hemma!


jag kan dö för musiken


whoop whoop

Lycklig! Den 25 mars ska jag se a day to remember och bring me the horizon. Och den 21 maj ska jag se inga mindre an akon och usher!!! Taggad eller vad??

coronation

I won!!
Me and my king corvez. Mer bilder kommer när jag har tid för datorn. Internet har inte fukat sen i måndags förmiddag så jag har inte kunnat lägga upp något. För övrigt har det varit sjukt mycket drama på senaste tiden, och idag var väl värst men som tur är har en del redit ut sig. Nu ska jag sova så jag orkar morgondagen, har varit så sjukt trött både igår och idag. Och imorgon har vi våran senior night så jag måste va pigg! Senior night är när alla i vårat basketlag har ordnat en eller fler överraskningar för oss seniors som visas upp innan vi börjar spela matchen. Det ska bli riktigt spännande, godnatt!

ps. svara på mitt email mamma!


RSS 2.0