>

give me everything tonight

skolan och efter det st cloud. Blir fast and furious 5 eftersom den kommer ut idag. I'll give you a better update later!

I never apologize. I'm sorry, but that's just the way I am.

så var påskhelgen över. Idag har jag vart i solen hela dagen med alex och rob, spelat bball, ätit subway, spelat lite mer bball, hoppat studsmatta och ätit en blizzard. Rätt nice day helt enkelt. Och när man tror att det fina vädret är här för att stanna så är man lättlurad. Det ska snöa på onsdag, omg vad jag är trött på det här vädret nu! Ena veckan har vi 24 grader, andra är det snö. Har inga bilder från den här helgen, och nu är det dags för sängen. Återgår ju till skolan imorgon, blä. Night!

ps. tänker på dig morfar, lycka till! Love you!

påsk pyssel

Idag är det städning och ägg dekoration som gäller. Vi är i full gång för att ordna inför imorgon då en del av släkten kommer över för att fira påsk. I eftermiddag drar jag och alex till brainerd för att utföra en del ärenden. Ikväll kommer även Tyler och Rob troligtvis över för att äta vårrullar, Yumm!

söt video på min äldsta värdsysters (Erin) barn, Eva! När vi var barnvakter
för nån månad sen.

senior skip day

tjena! Idag hade vi en senior skip day vilket som ni kanske förstod betyder att alla seniors skolkar och hittar på något kul istället för att gå till skolan. Så vi åkte till Brainerd och bowlade och åt på china buffet. Riktigt kul! The National Pot Smoking Day 4/20 idag kunde man ju inte heller gå miste om när exakt alla pratade om det haha! Visste inte att det fanns en sådan dag. När vi kom hem till onamia igen åkte jag och rob till Kathio, en nationalpark. Gick upp i utkikstornet och gick på en promenad. Stannade varje gång vi såg renar för att jag är ett sånt freak som vill försöka klappa dom, gick ju inte som planerat.

Så en händelserik dag! Imorgon är sista skoldagan innan en 4-day weekend väntar. Ska försöka bli bättre med bilder och videos så ni får höra min förbättrade engelska. Nu ska jag läsa och sen sova, Godnatt!

the world ends right here

hallå där. En liten uppdatering från denna helg:
fredag: skolan, track practice inställd så jag och rob åkte hem till mig en liten stund. Efter det åkte vi till brainerd åt på Applebees och gick och såg en film, jag bjöd på allt eftersom det var hans födelsedag!

lördag: umgicks med rob fram till halv tre då han skjutsade hem mig och jag satte mig i familjens bil och vi begav oss till Duluth (IGEN!) för att spendera natten på ett hotell. När vi kom fram tog vi fel avfart så det var ett litet besök i Wisconsin haha, innan vi hittade till hotellet. Lastade av våra väskor på hotellet och åkte till gallerian för att äta middag. Applebees igen, Yuumm, det är ju för gott! Efter middagen blev det äventyrsbad i några timmar innan det var dags att gå till bädd. Och idag har jag spenderat hela dagen i gallerian, och vi tog fel avfart hem igen så det blev en liten visit till Wisconsin igen haha! Men nice helg helt enkelt!


Imorgon är det skola igen, känns ju riktigt konstigt att gå till skolan på en måndag nu när jag är så van att vara ledig varje måndag. Som kompensation för påsken har vi både nästa fredag och måndag av så det ska bli skönt med lite ledighet. Nu ska jag sova, track meet imorgon, det sista troligtvis för efter imorgon är nog min track career over! Puss!


RSS 2.0