>

det är den där tiden i månaden..

fan vad jag är på dåligt humör. Det är inget specifikt utan bara småsaker som jag stör mig på. Åh sånna här dagar vill jag bara vara för mig själv och inte behöva fejka trevlig. Sånna här dagar får mig även att längta extra mycket efter allt som finns hemma.. åh fan allt stör mig, minsta lilla sak. Antar att de har att göra med att mensen ska komma snart också. Återkommer när jag fått upp humöret.


bow chicka wow wow

jag är trött, vill tillbaka till sängen. Igår kom alex hem från chicago!!!! Kolla vilken söt sak jag fick, när vi gick in i en blomaffär för x antal veckor sen såg jag den och ville verkligen ha den. och nu är den min! Men nu bär det av till skolan, puss!

watch me move when i lose it hard

usch imorgon blir det ännu en värdelös dag i skolan eftersom alla fortfarande är i chicago. Kunde dom inte bara gett oss ledigt eller åkt på någon utflykt med oss? Vi är liksom 4 pers i 6th hour. Jaja, imma survivor jk. Blir en liten work out efter skolan och sedan jordans place troligtvis. Vårat första track meet kommer upp den här helgen, spännande! Känner att jag inte precis är sådär i toppform efter snabbmat och att ha varit utan träning i 4 dagar. Men men det får jobbas på i veckan helt enkelt.

2 fina bilder jag tog på våran doggis i lördags. Hans namn är frankie.

don't be afraid to be great - cause you are.

Oh my god what a fun day! Även om det blev en 2 timmars extra lång biltur för att vi suger på att hitta rätta avfarter haha! Vi åkte till mall of america innan matchen och det blev lite shopping på forever21 och thai take away. Matchen var grym!! Kan inte säga annat än en grym helg. Imorgon väntar skype prat, rob kommer över innan vi sticker till rachels place. FUN!

up up here we go

dumma jag glömde plånboken i bilen, bilen är med min värdmamma i pierz så innan vi rör oss mot minneapolis måste vi åka dit.. fail. Bye!

RSS 2.0