>

norrköping!

Såhär kan det se ut om man åker till norrköping med världens härligaste brud och umgås med härligaste människorna. 4 underbara dagar där och jag har inte dansat så mycket på evigheter. biljetten blev ombokad tills imorgon så imorgon bär det av mot gotland!! Woop woop! Nu ska jag forsätta dansa, skratta, dricka, skapa minnen och leva! Ha det bäst så länge!

fullt upp

Hallojsan! Åh vad livet är bäst. Känner redan nu att den här är den bästa sommaren någonsin! Nu ska jag cykla ner på stan och träffa bettan och politi, har ju inte hunnit med att träffa alla kompisar än! Sen imorgon drar jag och ewe till norrköping!! Åh ska bli sjukt kul. Kommer hem söndag för att sedan dra mig mot stockholmsveckan med samma sköna tjej på måndagen. wiho vad bäst! Vi hörs senare, puss puss.


kärlek

_______________________________________________________________________________________


lite utav senaste tiden...

Hejhej! Nu har det gått veckor sen jag kikade in här sist. Tar allt i min egna lilla takt, vilket betyder att inläggen här kommer när jag känner fört. (förlåt till er som klickar er in varje dag). Nu har jag vart i Sverige i 1 ½ vecka ungefär Har dock inte vart hemma någonting alls eftersom det vart peace&love tre dagar efter jag kom hem (som förövrigt var BÄST!!! Ni får höra mer om det sen). Hur känns de att vara hemma då? Ja alltså vad ska man svara..? Mest bra just nu iallafall. Det är så himla kul att träffa alla igen! Och så jävla skönt med frihet. Jag har aldrig känt mig mer fri! Nu är jag väl i den här perioden när allting är nytt och roligt, det man inte sett och gjort på flera månader. Men jag är säker på att känslan av att allt är tråkigt kommer smyga sig på ganska snart.

Resan hem från USA gick jättebra. Det var lite kul för jag hade samma flygvärdinna på flyget hem som jag hade när jag åkte till usa och hon kände igen mig, så det vart en trevlig liten pratstund. När vi hade åkt från flygplatsen och skulle stanna på en mack för att tanka vart jag nog lite nostalgisk. Gick in och ville jätte gärna ha mountain dew, och såklart finns den inte.. dessutom kostar en läsk 23 kronor. Jag förstod väl ungefär då att jag var hemma igen i lilla Sverige igen och tårarna kom. Det berodde nog inte helt på att läsken inte fanns och att det var så dyrt utan mer att det var då jag förstod att året var "över". Hur som helst, nu känns ändå allt bra vilket är sjukt skönt.

Nu tänkte jag ta något att käka och sedan får vi se vad som händer idag. Täntke skriva en sammanfattning av året och lägga in några bildbomber men det får bli sen! Bloggen tar iaf inte slut när året tar slut, så fortsätt gärna kika in och tack till alla som har följt mitt år (trots den kassa uppdateringen då och då)! Ni är bäst! :)


RSS 2.0