>

listen, learn and give love

Dålig dålig dålig uppdatering här, förlåt för det. Idag är det valborg, som ska firas med pojkvännen och vänner. Jag och lucas ska snart åka ner på stan och käka med sofia och marcus, efter det åker vi tillbaka hem till lucas för att parta. Några härliga pojkar och flickor kommer frammåt kvällen.

Hoppas ni får en fin valborg, hörs mer imorgon. Kram!

honesty is beautiful

Halloj. This day have been like a pain in the ass, nästan iallafall.  Började ju såklart med att försova mig, när jag hade nationellt prov i engelska. Hur lyckas man liksom?!

Tack vare min fina lärare kerstin som alltid är så go så fick jag göra provet efter skoltid, så allt ordnade sig. Tog mig en shopping runda på stan efter skolan med sofia och sandra och det blev två nya inköp och en fika. Visar upp köpen om en liten stund. Ska slå på en film eller något och det lutar även mot en powernap, vilket brukar sluta med att jag vaknar morgonen därpå haha.
Later guys!

Sadness is beautiful, loneliness is tragical

Tjenixen. Sitter i pojkvännens datastol och fördriver tiden genom att klicka runt på olika bloggar. Tidigare så gick vi på stan och där blev det fynd. Både jag och lucas köpte oss ett par solbrillor. Vi ska snart krypa ner i sängen, eftersom morgondagen bjuder på nationellt prov i engelska..

Förresten, ni kanske märkt att jag har en kärlek för ringar. I min tidigare blogg nämnde jag det. Och just nu är det turkosa ringar som jag bara inte kan slita blicken ifrån. Jag är därför med i en tävling där man kan vinna en turkosa ring, lite fiffigt sådär. Vill du också vara med och tävla? Gå in här och ha chansen att vinna du med!
pojkvännens till vänster 139 :-
mina till höger 99 :-

11:22

Slutade skolan klockan tio, så en timmes skola idag. Nu ska jag och mamma åka ner på stan och käka spicy. Helt sjukt vad det är gott! Kramar

Just confronting my fears, though it's not really a fear


RSS 2.0